Het begrijpen van hoe onbewuste processen je mentale en fysieke staat beïnvloeden, gaat je relatie met jezelf voorgoed veranderen.

Leer over onze misse

George Hlavax, Neuro-Reflective Thinking

Het Human Mind Institute is opgericht door onderzoekschrijver George Hlavax om een platform te bieden waar mensen kunnen leren hoe ze elke dag de beste versie van zichzelf kunnen worden door hun onbewuste mechanismen beter te begrijpen.

Onze missie is om op een begrijpelijke manier uit te leggen hoe de stemming, motivatie en het denkvermogen van mensen worden gereguleerd, en om praktische methoden aan te leren waarmee zij hier meer controle over kunnen krijgen.

Onze missie is om op een begrijpelijke manier uit te leggen hoe de stemming, motivatie en het denkvermogen van mensen worden gereguleerd, en om praktische methoden aan te leren waarmee zij hier meer controle over kunnen krijgen.

Neem de controle over je onderbewuste processen in je eigen handen in 3 stappen

1. Leer hoe neurologische processen je stemming, energie, emoties en denkprocessen reguleren.

Alle mensen ervaren schommelingen in hun stemming, energie, motivatie en denkvermogen, ongeacht hoe gezond, gelukkig of succesvol ze zijn. Dit is een onvermijdelijk gevolg van de uiterst gevoelige kernprogrammering van het menselijk zenuwstelsel. Inzicht krijgen in de belangrijkste processen die je fysieke en mentale toestanden reguleren, is de eerste stap naar veel meer controle hierover.

Neuro-Reflective Thinking

2. Ontwikkel neurologisch bewustzijn, zodat je kunt voelen en begrijpen hoe onbewuste processen je fysieke en mentale toestand continu beïnvloeden.

In de tweede stap leer je bewust te observeren en volgen hoe neurologische mechanismen in je brein en lichaam je fysieke en mentale toestand beïnvloeden. Zo kun je bijvoorbeeld het vermogen ontwikkelen om te zien en begrijpen hoe neurochemicaliën, zoals hormonen en neurotransmitters, voortdurend je stemming, energie, motivatie en denkvermogen veranderen.

Learn to influence your neurochemicals in place of being influenced by them.

3. Leer hoe je directe controle krijgt over je neurologische mechanismen en neem je fysieke en mentale toestand nog meer in eigen handen.

In de derde stap leer je eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde technieken om onderbewuste processen in je brein en lichaam aan te sturen. Zo kun je stapsgewijs nieuwe vaardigheden ontwikkelen, zoals het zelf beïnvloeden van je neurochemicaliën in plaats van erdoor beïnvloed te worden. Hierdoor kun je je mentale en fysieke toestand veel gemakkelijker sturen in de richting die voor jou het beste werkt in elke situatie.

Hoe ga je aan de slag?

  1. Lees de artikelen die we op deze website publiceren.
  2. Leer de 3-stappenmethode uit het boek Human Mind.
  3. Volg ons op social media.
  4. Bekijk onze video’s. (binnenkort beschikbaar)